Over Drietact

Ontwikkelaar van mens, team en organisatie

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Ik ben Elsbeth Tramper, geboren in 1984. Begin 2014 ben ik gestart met Drietact.  Ik ben sociaal- en organisatiepsycholoog (NIP geregistreerd) en bedrijfskundige. Daarnaast heb ik een NOBCO/EIA gecertificeerde coachopleiding gevolgd op practitioner level.

Iedere dag leer ik. Van ontmoetingen, van mijn klanten, van gesprekken. En ik investeer in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling door het jaarlijks volgen van (internationale) opleidingen en trainingen. Mijn CV kun je hier bekijken. Maar er is meer dan een CV, want wat krijg je als je mij inzet? Wie ik ben kun je inzien in deze Ikigai. 

Waarom ik doe wat ik doe

De missie van mij op persoonlijk vlak is om mensen dichter bij zichzelf te laten komen. Hoe meer een mens zichzelf echt laat zien hoe mooier die wordt. En hoe beter die in staat is om keuzes te maken die werkelijk passen. Mijn missie in de zakelijke omgeving is om de aandacht voor de menselijke factor in het bedrijfsleven te vergroten en in evenwicht te brengen met de harde factoren. Veel aandacht wordt gegeven aan processen, resultaten, excelleren en ambitie, maar wordt er voorbijgegaan aan de belangrijkste factor voor succes in een organisatie: de mens.

Wat ik daarin belangrijk vind

“ Het is net zo verkeerd om onze mogelijkheden te ontkennen, als om onze problemen te ontkennen”

– Saleeby.

Bovenstaande quote benadrukt voor mij de kern: beide kanten zijn van belang. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, die (helaas) vaak onvoldoende uit de verf komen. De focus ligt in veel gevallen op wat er niet goed gaat, op de valkuilen en de problemen. Proberen van een 4 een 6 te maken, terwijl van de 8 ook een 10 gemaakt kan worden.  Deze positieve benadering richt zich op het doen wat je graag doet, focussen op wat je goed afgaat, het stoppen van energie in waar je talenten liggen én het vinden van een compensatie voor datgene wat je niet ligt. Door deze aanpak bereiken we meer werkplezier en een grotere bijdrage aan het succes van de organisatie.

 

Meer weten?

Portfolio | In de pers | CV | Ikigai | De naam Drietact

 Neem contact op

  

Opdrachtgevers (direct of in samenwerkingen)

Keurmerken: