Over Drietact

Ontwikkelaar van mens, team en organisatie

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Ik ben Elsbeth Tramper, geboren in 1984. Begin 2014 ben ik gestart met Drietact.  Ik ben sociaal- en organisatiepsycholoog (NIP geregistreerd) en bedrijfskundige. Daarnaast heb ik een NOBCO/EIA gecertificeerde coachopleiding gevolgd. 

Iedere dag leer ik. Van ontmoetingen, van mijn klanten, van gesprekken. En ik investeer in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling door het jaarlijks volgen van (internationale) opleidingen en trainingen. Mijn CV kun je hier bekijken. Maar er is meer dan een CV, want wat krijg je als je mij inzet? Wie ik ben kun je inzien in deze Ikigai.

Waarom ik doe wat ik doe

De dynamiek van mens in werk vind ik fascinerend. Wat motiveert? En wat juist niet? Wat werkt in leiderschap, teams en organisatieverandering? Wanneer zijn mensen tevreden in hun werk? Dit zijn de vraagstukken waar ik mij mee bezig houdt. Het is letterlijk mens-en-werk.

Het is mijn ambitie om een werkomgeving te creëren waarin vertrouwen, veiligheid en verbinding zó vanzelfsprekend zijn, dat mensen en teams kunnen doen waar ze goed in zijn, hun verantwoordelijkheid pakken en vreugde ervaren in het werk.                                                                             De wereld verandert snel en we vragen werknemers mee te veranderen: daarin zit echter ook een opdracht voor werkgevers: richt je organisatie zo in dat mensen er per saldo beter van worden en dat zij zich volledig kunnen ontplooien op basis van hun unieke talenten. Dát is de impact waarvoor ik mij graag inzet.

Ik werk binnen alle lagen van de organisatie.  Of het een Raad van Commissarissen is of een team met programmeurs: de taal en de uitdagingen zijn anders, maar het onderlinge proces is hetzelfde.

Elke nieuwe klant is voor mij de start van een onderzoek waar ik met nieuwsgierigheid in duik. Ik stel de lastige vragen die niemand (meer) durft te stellen, gooi genadeloos de knuppel in het hoenderhok als dat nodig is maar zorg er tegelijkertijd voor dat verbinding altijd voorop staat. Ik ga altijd de diepte in: dat is voor sommige mensen wennen. Maar het is ook de enige manier om oprecht resultaat te behalen.

Gedragsverandering is hard werken is, er is geen quick fix. Het kost tijd en het kost geld: maar het hoort óók bij het werk. Bovendien, als je er nu in investeert, wordt samenwerken steeds makkelijker en leuker. Zeker nu duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker wordt, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat mensen op de juiste plek zitten, dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en dat er vertrouwen is op de werkvloer.

 

 

Meer weten?

Portfolio | In de pers | CV | Ikigai | De naam Drietact Blog

 

 

 

 

Opdrachtgevers (direct of in samenwerkingen)

Keurmerken:

Geregistreerd NIP psycholoog Drietact